zmfr_despina MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 33 Nerden : iStAnBuuuuuuuuuuuuuuuuuuuLLL İş/Hobiler : öğrenciyis daa yha :D en büük hobim BKM Mutfak (: Lakap : zenfi , zem , desiiM Tuttuğu takım : sanal hayvan : Kayıt tarihi : 23/07/08
kişi sayfası rep puanı: (50/100)
| Konu: Karadeniz Fıkaraları Perş. Tem. 24, 2008 10:24 am | |
| Vesikalıktemel bir gun vesikalık çekilcekmiş.karşısına cafer çıkmış ne bu telaş demiş, temel de 6 tane acele vesikalık çekilmem lazım demiş. cafer bundan kolay ne var demiş.vesikalık belden yukarı çekilir demiş. sen bi çukur aç ben geliom demiş cafer.cafer geldiğinde ne gorsun temel 6 tane çukur kazmış.olum nie 6 çukur kazdın demiş.temel de 6 tane çekilcem ondan demiş.olum bunun için 6 çukur kazmana gerek yoktu ben zaten 6 tane fotoğraf makinası getirdim demiş. At yarışıTemel ile cemal birlikte sinemaya gitmişler...Filmdeki bir at yarışı sahnesine kadar, hiç seslerini çıkarmamışlar...Tam yarış başladığında Temel,Cemale dönmüş.-Uşağum,gel seninle bir bahse girelim Benderim ki beş numaralı at kazanacaktır...Cemal-(peki),demiş ve iddayı kaybetmiş.Film bitip,dışarı çıktıklarında Temel bir itrafta bulunmuş:-Ula uşak,ben sana bir oyuyn oynamışim...Daha önce bu filmi gördüğümden,beş numaralı atın kazanacağını biliyordum...Cemal,pek şaşkın bir halde cevap vermiş:-Uşağum,benimde bu filmi ikinci kez görüşümdür...Ama ben ne bileyim iki defa aynı atın kazanacağını bileyim | |
|