zmfr_despina MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 33 Nerden : iStAnBuuuuuuuuuuuuuuuuuuuLLL İş/Hobiler : öğrenciyis daa yha :D en büük hobim BKM Mutfak (: Lakap : zenfi , zem , desiiM Tuttuğu takım : sanal hayvan : Kayıt tarihi : 23/07/08
kişi sayfası rep puanı: (50/100)
| Konu: Kesinlikle Gercek Bir Ask Hikayesi Perş. Tem. 24, 2008 11:59 am | |
| Benim hikayem kısaca zorunlu ayrılık.NEDEN her şey böle oldu demekten kafayı yiyeceğim bir anda hayatım aşkım her şeyim dediğim kişiyi kaybettim onsuz bir hayattı düşünemiyorum onsuz olmuyor yapamıyorum nefes alamıyorum oysa ne güzel hayallerim hayallerimiz vardı o gece bir çağrıyla bütün hayallerim kaybettim yaşayan bir ölüye döndüm her şey herkes üstüme . geliyor kimse anlamıyor ağabeyim bana bunu neden yaptı? Neden biraz anlayışlı değil ? Şimdi ise hiçbir şey olmamış gibi davranıyor bundan eminim ki o 1 en fazla 2 hafta sonra bu yaşanılanları unutacak beklide başka biriyle bile çıksam anlamayacak ama ben ?keşke ersen ağabeyim burada olsaydı o zaman belki her . şey çok farklı olurdu ben ilk defa birine bu kadar içten bağlandım ama oda yalan oldu ağabeyimi düşündükçe çıldırıyorum gözyaşlarımı tutamıyorum 3-4 gündür ne yaşadığımı ben bilirim herkes geçer unutursun en fazla 1-2 ay ama ASLA öle olmayacak ben onu asla unutmayacağım ama o nereye kadar sevebilecek nereye kadar unutamayacak . elbet bir gün başka birini sevecek aşık olacak belki de unutmak için de olsa başka birileriyle çıkacak beklide gerçekten sevip aşık olacak çünkü hayat bu hayat devam ediyor ama ben kimseyle çıkmam çıkamam çok büyük konuşuyorum çünkü ben melihi gerçekten seviyorum karşımdaki insana bunu yapamam başka birini sevdiğim halde onu sevdiğimi söyleyemem kendime bağlayamam o kişiyi ! Sadece susurak özlüycemm... çevremdeki herkes sana çocuk mu yok aman unut gitsin işte elini sallasan ellisi ya ben elimi falan sallamak istemiyorum ben birini çok seviyorum ve ona aşığım ama bunu kimse anlamıyor şimdi ise ne yapacağımı bilmez haldeyim 1 dakika bile aklımdan çıkmıyor bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum oysa eskiden böle yazarken ne güzel şeyler yazardım şimdi yazdıklarıma bak o benim bir tanemdi bir tanecik sevgilim her şeyimdi hayatımın anlamıydı canımın içiydi tatlı aşkımdı ama hepsi 1 gece içinde alt üst oldu açılan çok kol var ama ben onu unutmak için o kollara gitmeyeceğim… Elbet bir gün ağabeyim beni anlayacak ama çok geç olacak küçükken korktuğumda düştüğümde kucağına oturup sarılıp ağladım ağabeyim nerde? Biliyorum iyiliğimi istiyor korumaya çalışıyor çünkü ben onun tek kız kardeşiyim ve paylaşamıyor bana hep seni kimse üzemez ben olduğum sürece küçük cadı derdi şimdi küçük cadısını o üzüyorL Ne yapacağım ne olacak hayat böle nereye kadar devam edecek… Ne unutuluyor ne alışılıyor her gün aynı acı her gün aynı gözler aklımda her gün aynı sözler aklımda insanı bu kadar mı yıpratır ya çaresizim unutulmuyor ama keşke unutulsa !!! Gece geceleri kimse bilemez yatağa uzanınca sessizlik çöker karanlık yalnızlık duvarlar üstüme gelir gözleri söyledikleri yaşadıklarımız gelir akla…Ve tutamadığım gözyaşlarımmmm. Keşke yanımda olsa keşke gözlerine bir kez daha baka bilsem keşke ellerini son bir kez daha tutabilsem keşke bir kez daha onu ne kadar çok sevdiğimi söyleyebilsem keşke başımı omzuna yaslıya bilsem keşke varlığını hissedebilseydim ama keşke demekle olmuyor ki… Bildiğim tek şeyi onu çok ama çok canımdan bile çok sevdiğimi ve sevmekten vazgeçmeyeceğim olduğu! Aşkımı sevgimi engelleyecek hiç bi güç yokk ne abim nede bi başkasıı.. Yüreğimde hala o var ve ayrılık acısı içimi acıtıyor... 22.01.2008..(00.35) Aylar geçtii ama ben hala durup durup ağlıyorumm herşey onu hatırlatıyor hala gözlerim doluyo ama belkide o mutlu belkide başkasıı seviyor belkide unuttu unutuldum...Sözler verdik birbirimize tutamayacağımızı bile bile… Sonra ayırdılar bizii..Kimseler düşünmedi! onu beni sevgimizi onsuz hayat yoktu!!! Söz vermiştim ona sevgime aşkıma sözz.Şimdi ise;O belki unuttu,ama ben unutmadım,unutamadım. Yeniden başlamak için çok çabaladım,olmadı,nafile… sadece DÜŞLERİMDE KALDI AŞKIM SEVGİM HERŞEYİM!…Kurtulmak isitiyorum ona koşamıyorum.Offff Off ... bu kadar zor mu sensizlik!!Canımı o kadar acıtıyor ki bağrımak istiyorum sesimin yettiğince bağıra bağıra ağlamak ve haykırmak istiyorum .... ........... demek istiyorum sesiğimin yettiğince ama olmuyor iştee.... 29.03.2008(02.45) Ama artık anladım ki o beni sevmiyor bunu bilmek bu gerçeği bilmek çok ama çok acı başkasını seviyor başkası için üzülüyorr bunu bilmek ise beni kahrediyorr şimdi ise geriye baktığımda bu aşkdan geriyee hatıralarım umutlarım hayallerim ve gözyşalarım armağan.... Hep mutlu ol tatlı aşkım sen buna değersin....
Alıntıdır.. | |
|
zmfr_despina MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 33 Nerden : iStAnBuuuuuuuuuuuuuuuuuuuLLL İş/Hobiler : öğrenciyis daa yha :D en büük hobim BKM Mutfak (: Lakap : zenfi , zem , desiiM Tuttuğu takım : sanal hayvan : Kayıt tarihi : 23/07/08
kişi sayfası rep puanı: (50/100)
| Konu: Geri: Kesinlikle Gercek Bir Ask Hikayesi Perş. Tem. 24, 2008 12:00 pm | |
| hangmz asktan yada ayrılıktan kacabıldıkkı ?? hangimz gün geldide unutulmadık ?? :/ | |
|