Çok güzel hareketler bunlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ÇARESİZLİĞE YENİK DÜŞEN BİR AŞK ÖYKÜSÜ

YazarMesaj
zmfr_despina
MODERATÖR
zmfr_despina

Kadın
İş/Hobiler : öğrenciyis daa yha :D en büük hobim BKM Mutfak (:
Lakap : zenfi , zem , desiiM
Tuttuğu takım : ÇARESİZLİĞE YENİK DÜŞEN BİR AŞK ÖYKÜSÜ 1447
sanal hayvan : ÇARESİZLİĞE YENİK DÜŞEN BİR AŞK ÖYKÜSÜ Karakedi3e6f9

kişi sayfası
rep puanı:
ÇARESİZLİĞE YENİK DÜŞEN BİR AŞK ÖYKÜSÜ Left_bar_bleue50/100ÇARESİZLİĞE YENİK DÜŞEN BİR AŞK ÖYKÜSÜ Empty_bar_bleue  (50/100)

ÇARESİZLİĞE YENİK DÜŞEN BİR AŞK ÖYKÜSÜ Empty
MesajKonu: ÇARESİZLİĞE YENİK DÜŞEN BİR AŞK ÖYKÜSÜ   ÇARESİZLİĞE YENİK DÜŞEN BİR AŞK ÖYKÜSÜ Icon_minitimePerş. Tem. 24, 2008 12:06 pm

alıntıdır..

Merhaba sevdiğim;biliyormusun bir yanım kırık,bir yanım paramparça,bir yanımda yangın yeri...
şu an bulunduğum yer dar geliyor.Kalkıp gitmek istiyorum,sağa sola yürüyorum anlamsızca.Nefes almam güçleşiyor gittikçe
Sana bu Satırları yazarken ellerim titriyor desem inanmazsın belkide...Neler yaşandı 8.5 ay gibi kısa bir sürede...Nelere göğüs gerdik,neler için savaştık,kaç kez tartıştık,kaç kez ayrıldık ama hep birşey vardı bizi bir arada tutan...
Bazen çocukçaydı kavgalarımız hoş gelirdi,güler geçerdik.Bazen küserdik,bazen kırardık birbirimizi,bazen gerçekti konuştuklarımız,bazende sadece nazdı sitemdi...
Ama son zamanlarda sıklaştı gittikçe...Kırıldık birbirimize.Benim para sorunlarımı ve geçmişimi taktın bir süre..''parasızsın''dedin.Ortada olmayan birilerine taktın anlamsızca.
Yalancılıkla suçladın beni,İnanmadın,güvenmedin.Haklıydın çoğu zaman.Ama zaman geçtikçe kaybediyorduk birşeyleri farkında değildin belkide...
Ben Yavaş yavaş kaybettim içimdeki çocuğu,kırıldım,uyumadım çoğu geceler...
''bana görücü geldi'' dediğin gecelerde ,çaresizliğime,işime,parasızlığıma ve geçmişime küfür edip yatmışımdır.Senin kısmetinimi bağlıyorum acaba diye düşünmüşümdür.Yaradır içimde birçok şey kanar...Anlamadık sanırım birbirimizi
Anlayamadık.Hep olur olmaz şeylerdi bizi birbirimize düşüren.Sevgi önemini yitirdi sanki.Sadece tartışır olduk...
Yanı başımda kaybolup gidiyordun.Ben Tam elini tutacakken kayıp gidiyordun ellerimden.Sözlerin o kadar ağırdı,cümlelerin o kadar kanatırdı ki içimi...Surada ölsem derdim.Surada ölsem..Oysa ne çok severdim seni bi bilsen...
Sabah uyandığımda gülümsediğim ne varsa hepsi sendendi.Yasamak güzel diyorsam sebebi sendin.Ama biliyormusun hiç suçlamadım seni.Hep sevgisindendir,kıskançlığındandır,iyliğimi istediği içindir dedim.Sadece şunu bil Seni sevdim ben.
Ve hiç aldatmadım Kırmamak ,inciltmemek için elimden geleni yaptım.Meşe kütüğü bir adamdım yinede sevdim
Değiştim senin için Dimdik durdum her sözümün arkasından İstediğin gibi değildi bazı şeyler haklısın ama...İstediğin gibi olması için de elimden geleni yaptım.Ama yetmedi
Çaresizliğim ve hatalarım için,hak ettiğin güzellikleri veremediğim için...Yanında olamadığım her an için...Ve anlayamadığım her saniye için senden özür dilerim...
Ve işte gidiyorsun.Ve ben gitme diyemiyorum sana
çünkü biliyorum sıkıldın birşeylerden.Artık daha fazla huzursuz etmeye hakkım yok seni.Belkide benimle devam edersen yoluna.Beklentilerine ulaşmak için daha yıllarca beklemek zorunda kalacaksın.Hakkım yok bunu senden istemeye
BİR İHTİMAL BİR UMUT...HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...AMA BENİM SENDEN BUNU İSTEMEYE HAKKIM VARMI ARTIK EMİN DEĞİLİM.ARTIK KORKUYORUM SENİ MUTSUZ ETMEKTEN
BELKİDE UMUTLARIM KIRILDI SANA DAİR...ARTIK BİRAZ GERÇEKLERE DÖNELİM İSTERSEN...
HAKKIM VARMI SENİ DAHA FAZLA MUTSUZ ETMEYE....YADA SENİN GÜCÜN VARMI BUNLARI TAŞIMAYA...
Sana inanıyordum benimle çıktığın yolda beni asla bırakmıyacağına...ama son zamanlarda söylediklerin düşündürdü beni.ARTIK SENDE O GÜCÜ GÖREMİYORUM.BELKİDE BENDE ARTIK O KADAR GÜÇLÜ DEĞİLİMDİR
YİNEDE EĞER BU YOLDA SENİNLE VARIM DİYORSAN BENİM KAPIM HERZAMAN AÇIK AMA HAYIR DİYORSAN VE BENSİZ YAŞAYABİLİYORSAN NİCE MUTLI YILLARA
HERŞEYİN GÜZELİNİ HAKETTİĞİNİ BİL YETER...
İşte gitme diyemiyorsam tüm sebebi budur.Oysa öyle isterdim ki GİTME diyebilmeyi...Annenin karşısına çıkıpta allahın emri ile demeyi...Ama çaresizliğim dağlar kadar
Ve artık içimdeki umutlarda kırık dökük paramparça.Sensiz ne yaparım bilmiyorum.Nasıl yaşarım nasıl toparlanırım...Nasıl geçer saatler senden uzakta.Şuan gözlerim dolu..Boğazım düğüm düğüm...
Keşke böyle olmasaydı...keşke ellerin ellerimde gözlerin gözlerimde kalsaydı.Ama seni mutsuz görmeye dayanamıyorum.
Ben Birşeyi bitirmiyorum bunu bil.Gitme Diyecek cesareti kendimde bulamıyorum.
O eski evde...bululştuğumuz her yerde...bu şehirde seni bekliyorum...Unutma
Ve Bir filmde geçiyordu.''sevenler de ayrılır.Ayrılık sevdaya dahil.Diyordu...Lanet olsun...
Şeker çubuğum...Fındığım...hayatım.bitanem...
,Kendine iyi bak.ve unutma..
ırmak kenarında eliyle su içirenin hürmeti başkardır...çölde suyunu paylaşanın kıymeti başka...
Hoşçakal Sevdiğim...

ÇARESİZLİĞE YENİK DÜŞEN BİR AŞK ÖYKÜSÜ
1 sayfadaki 1 sayfası