zmfr_despina MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 33 Nerden : iStAnBuuuuuuuuuuuuuuuuuuuLLL İş/Hobiler : öğrenciyis daa yha :D en büük hobim BKM Mutfak (: Lakap : zenfi , zem , desiiM Tuttuğu takım : sanal hayvan : Kayıt tarihi : 23/07/08
kişi sayfası rep puanı: (50/100)
| Konu: OĞUZHAN KOÇ ŞARKILARI Cuma Ağus. 01, 2008 8:07 pm | |
| AL AHINI
Canımı al... Seni alma benden Beni de çal... vazgeçtim kendimden Sevabın kalmasın bana, Günahın benim boynuma Al ahını... Vazgeçtim Senden. (x2)
Al canımı deme bana... Sar beni son bir kez Daha...
Güler miydin? Bakar mıydın? Gözlerimden kaçar mıydın ? Yine seni sevsem de... Kin tutar mıydın?
Gider miydin? Kalır mıydın? Sever miydin? Kaçar mıydın? Senden vazgeçmesem de Hep susar mıydın ..?
Bir buse yetmez derken ben senden oldum al ahını yeter.. yeter,kederlere boğuldum bin derde kurban oldum ben bilmesen de... Geçsede... ah etmem... edemem... aldım ahımı... | |
|
zmfr_despina MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 33 Nerden : iStAnBuuuuuuuuuuuuuuuuuuuLLL İş/Hobiler : öğrenciyis daa yha :D en büük hobim BKM Mutfak (: Lakap : zenfi , zem , desiiM Tuttuğu takım : sanal hayvan : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: OĞUZHAN KOÇ ŞARKILARI Cuma Ağus. 01, 2008 8:10 pm | |
| SEBEPSİZ ASK
Geçiyor Günler Çabuk Geçiyor Yine Aklım Sende Çırpınsam da Çok Geç Artık Ayrılık Varmış Serde Kurumuş Gözlerimden Akıyor Gözyaşlarım Sen Gibi Mavi Değil Ama Bende Bazen Ağlarım
Birgün Açsan da Görsen Kalbim Senin Sevgilim Belki Birgün Sende Sevsen Dünyalar Benim Göreceksin
Birgün Olsun Bulabilsem Gerçek Aşkı,Sevgiyi Buldum da Ne Oldu Sanki AYRILIK VAKTİ
Aşk Ağına Zamansız Düşüyorum Ahhhh Bir Başıma Çaresiz Yürüyorum Bile Bile
Birgün Açsan da Görsen Kalbim Senin Sevgilim Belki Birgün Sende Sevsen Dünyalar Benim Göreceksin
Birgün Olsun Bulabilsem Gerçek Aşkı,Sevgiyi Buldum da Ne Oldu Sanki AYRILIK VAKTİ(x2) | |
|
zmfr_despina MODERATÖR
| Konu: Geri: OĞUZHAN KOÇ ŞARKILARI Cuma Ağus. 01, 2008 8:11 pm | |
| ADUKET Aşkım bitti bundan sonra Çektin gittin bunu kabul et Yaşananlara saygın yoksa Al sana benden ADUKET | |
|