metin- sayın apartman sakinleri ya bi sakin olun ya
(arada eserle oğuzhan bisiler diyo)
metin- üç aydır aidat ödemiyosunuz asansözü yaptıramıyorum 7. kata kadar cık in hergn
bülent- o yediğin haram lokmaları eritirsin
metin- askolsun hacı amca caldık mı cırptık mı
bülent- o duvara aldiğin reklamın parasi nerde sen bana söyle bakım naptın
metin- oo sen taktın reklama hacı amca
bülent- takiciğim tabi reklama o duvara aldiğin reklam cıplak kadin resmi c? gidiyorum diyorim arkedaşlarımla bi eve geleyim sohbet yapayım * yapayim arkadaslarım diyır sana geleyim utancımdan ceğiramıyyorum miyyo reklamı almıssın!
oğuzhan- mayo
eser- ne reklamı
bülent- miyo
eser- mayo heralde
oğzuhan- miyo
eser- güzeldi
metin- hacı amca bi sakin ol bunlar eski konular simdi gündem maddemiz bu değil su anda
aydan- ne demek eski konular ha! ne demek eski konular! hacı amca haklı terbiyesiz oraya öyle bi reklam koymasan onun yerine bi süt reklamı i çikolata reklamı ya da bi araba reklamı koysan nolurdu?
eser- a bu kadın her program c? tanıdım ben.
aydan- ha nolurdu?
metin- gündem maddemiz bu değil hanımefendi sükran hanımın evini kime kiraya vericez
gülhan- sevgili komsularım hani ben tek basıma yasayan dul bi kadın olduğumdan tek basıma karar vermiyim dedim size bahsettiğim rus bayan da bu o da diğer cocuk
metin- o rus bu bayan mı
eser- ya bi dakka bi dakka cok afedersiniz yani cok afedersiniz ben anlamadım simdi apartman toplantısındayız demi biz yani ilk defa katılıyoruzda biz öğrenciler olarak simdi bu konu ikisne ev bul.. hangisne verelim diye tartısıyoruz demi
metin- evet
eser- yani cok afedersiniz bi zders calısıcaz sacmalamayın verin evi gitsin ya bizim burda ne isimiz var gözünüzü seviyim
bülent- ne dersmi calısıcaksınız
eser- evet ders
bülent- anıtomi dersi mi calısacaksınız
oğuzhan- annıtomi ne ya annitomi ne ya dayı
bülent- o eve gelen karıları mı inceleyeceksiniz
eser- ya onlar bizim arkadaşımız
oğzuhan- ayıp oluya ya hacı dayı ya
bülent- sen nirden bileyorsun ayıp nedir heayvan herif
alıntı!!!